Oplossingen

Starlink is niet meer onze enige oplossing. Starlink is het begin van een heel netwerk. In de loop der jaren hebben we gewerkt aan nieuwe oplossingen. We zagen vaak waar klanten tegen aanliepen en zorgde er voor dit te verbeteren.

Crew netwerk

Diverse productie maatschappijen gebruiken onze Starlinks met enige regelmaat voor het voorzien van internet in de tijdelijke werkplekken. Dit doen wij niet alleen in Nederland maar ook op andere plekken van de wereld. Een plek waar wij dit vaak leveren is in Frankrijk.

Media met grote verspreiding

Door diverse kits aan elkaar te koppelen kunnen er met een oneindige dekking een geluids systeem gecreƫrd worden waarmee bijvoorbeeld marathons en andere projecten uitgespreid over een groot gebied voorzien worden van muziek, video en omroep.

We hebben hiervoor alleen een test case gedraaid en kunnen zeggen dat we dit succesvol kunnen implementeren in een gewenste situatie. We hebben gecertificeerde kennis van ook de geluidstechnische achtergrond.

Live-stream verbindingen

Voor zowel lineare TV als social streams hebben we succesvolle klantcases gedraaid voor het overbrengen naar media. We hebben ervaren dat social streams gemakkelijker zijn over te brengen dan lineare TV. Dat heeft te maken met de flucturerende up- en download snelheden.

Door dat wij een innovatief bedrijf zijn hebben wij ook daar een goede oplossing voor klaarliggen in combinatie met onze Starlinks. Wil je meer weten neem dan contact op.

Ticketscanners en kassasystemen

Onze Starlink Kits worden regelmatig gebruikt voor Ticketscanners en kassasystemen en pintransacties.

De kits zijn een ideale uitbreiding op het bestaande systeem aangezien het mogelijkheden bied voor back-up verbindingen. Dat vinden wij belangrijk omdat er een serieuze schade geleden kan worden als het weg valt. Zo werken we altijd met een tweede starlink op een grote afstand.