Diensten

In Nederland waren wij de allereerste die gebruik maakte van Starlink!

We installeerde het voor een klant die echt geen andere optie had. Starlink is niet het enige waar wij ons mee bezig houden. Het bouwen van complexe netwerk met leuke features zoals camerabewaking, sensoring, mediaconnectiviteit, gastennetwerk en nog veel meer is een passie van ons. We ontwikkelingen hiervoor eigen software en eigen producten.

Alles wat wij leveren of adviseren heeft deze drie punten als basis:

Stabiliteit/continuïteit

Een netwerk word vaak gebruikt als cruciaal onderdeel van een bepaalde workflow. Neem als voorbeeld betaal verkeer. Voor ieder festival is er te berekenen wat het risico per tijdsduur is wanneer er geen pin betalingen mogelijk zijn. Wij voeren ons netwerk altijd minimaal dubbel uit, dit is wat ons betreft een belangrijke manier om een stabiel netwerk te kunnen leveren.

Daarbij is onze apparatuur steeds vaker voorzien van back-up voedingen, en is de gehele infrastructuur gemonitord. In combinatie met een dubbel uitgevoerd netwerk is er dus een hoge stabiliteit te leveren.

Goed gemonitord

Data = inzicht. Goed op de hoogte zijn van wat er in je netwerk gebeurt is heel belangrijk. Bij kleinere evenementen houden we het netwerk op afstand in de gaten. Bij grotere evenementen zijn we op locatie en monitoren we constant het netwerk.

Hiermee onder vangen we problemen zoals stroom uitval, kabelbreuken, en diefstal van de apparatuur (jep, het gebeurt echt).

Flexibiliteit

Op een evenement is de tijdsdruk hoog. Op een bepaald moment is er gewoon een keiharde deadline. Daarbij komt het regelmatig voor dat er last-minute nog dingen wijzigen, door bijvoorbeeld een leverancier die niet perfect leverd zoals besteld. Soms kunnen wij hier perfect op inspringen. Denk bijvoorbeeld ook aan een wijziging op organisatie niveau. Doordat ons netwerk altijd net even een stukje beter en groter word uitgerold dan dat je van ons vraagt zijn wij in staat om last-minute nog gote wijzigingen zonder gevolgen door te voeren.

Daarnaast is ons netwerk altijd slim, en software defined. Dat betekend dat als een klus als een wifi naam veranderen zo simpel klinkt, ook daadwerkelijk is.

Zoveel mogelijk alles beschikbaar maken via het netwerk. Op die manier ben je flexibel, te monitoren en stabiel. Dit is de strategie die wij gebruiken om grote projecten tot een succes te brengen!

Dit leveren wij

WiFi netwerk

In onze Starlink kit’s zit een externe wifi zender, waarmee je het bereik fors vergroot. Maar met een WiFi zender jou hele evenement van wifi voorzien kan niet. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen, voor zowel een groot aantal gebruikers als alleen de organisatie of pin terminals.

Camera bewaking

Het in kaart brengen van je evenement op een punt zodat je de juiste operationele beslissingen kan nemen, of gewoon een stuk extra terrein bewaking? Dat kan prima. We bieden zowel bedrade als draadloze camera bewaking aan. Op evenementen doen we dit met een Starlink.

Bedrade connectiviteit

Gewoon een stekkertje in je computer, of een aansluiting voor de kassa’s? Met onze gemonitorde netwerk houden we onze apparaten in de gaten maar ook die van jou. Valt er eentje weg? Dan geven we even een seintje of lossen we het voor je op.

Livestreams

“Ik wil een livestream maken, maar op locatie heb ik geen goede verbinding. Kan dat over Starlink?” Ja zeker! In combinatie met een specifieke video naar IP vertaling zorgen we ervoor dat het met gemak te realiseren is.

Sensoring

Geluid meten, crowd tellen. En leuk ABC’tje voor een groter festival. Door het slim aan te sluiten op het netwerk kan je het overal bekijken en ben je flexibel in de gewenste locatie. Kan je even geen kabel trekken? Starlink of straalzender er bij en hebt de data!

Media connectiviteit

Dante, SMPTE 2110, NDI, Ravenna? Deze protocollen begrijpen wij! Wij zorgen ervoor dat je media connectiviteit overal beschikbaar is. Dit is bijvoorbeeld handig als je moet uitwijken vanwege weersomstandigheden. Zo zou je verschillende content op verschillende stages beschikbaar kunnen maken.

Glasvezel verbindingen

Na 100 meter stoppen wij met het gebruik van kopere netwerk verbindingen. Dan gaan wij over op glasvezel. Dit is simpelweg nodig om je verbinding werkend te houden. Daarbij bied glasvezel ook de mogelijkheid om hoge bandbreedte (tot 800 Gbps) beschikbaar te stellen.